keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Espoon Matinkylän Ison Omenan kirjasto on ihana rauhallinen ja tilava, moderni kirjasto, jossa kukaan ei räyhää eikä mölyä eikä sotke!

Harvinaisen mukava pistäytyä monella asialla. Ja tosi viileet kirjasuosittelut - itse paikasta lisää toiste. Elokuussa 2018. Espoon Matinkylän Ison Omenan kirjasto on ihana rauhallinen ja tilava, moderni kirjasto, jossa kukaan ei räyhää eikä mölyä eikä sotke! Se on harvinaista se, vaikka populaa oli paljon. Otin hyvin vähän kuvia kun keskityin kirjoihin ja muuhun tärkeään... Ja lisää kuvia kun ländimetro on viroin kännissä... By Satu Ylavaara Photography 2018:

Tosi viileet kirjasuosittelut 
onko se dieselpunkkia vaiko höyryhommia, kylmää industraalia vai....

lelukaupassa Hulkki suuttuu ja vihreäksi muuttuu... Kuvasin elokuussa, sitten tammikuussa oli uutisissa kuinka lelukaupat menee konkaan kun lapset ei enää leiki leluilla, vaan näplää vain puhelimia....

en ymmärrä mikä teos tämä on, kun lisäsin sävyjä, huomasin, että se on nukkuva dinosaurus, hirviö, lohikäärme

ja aina kantsii tsekata Vallilan poistomyynnit, harmoninen luonto, vahvat, positiiviset värit, kaunis kesän hetki


Ison Omenan ulkopuolella kuljeskeli graafinen hirvi
Iso Omena on ihana rauhallinen paikka, kauppakeskus eikä suinkaan HIRVEÄ

Mitä muita akviteetteja kakaroille on, ainakin tämä Duudsonien, jossa emme käyneet mutta jonka läsnäolon ja grafiikan huomasimme. 
muistan leluistani apinoiden, ja Peppi-peruukin lisäksi nuolipakkauksen, jossa oli niin kaunis leopardikuosinen kotelo. 



ländimetro kännissä
Matinkylän metro

Matinkylän metron katto tuo mieleen jouluaskartelun, lennokkaan kevyen sideharsonja graafisen ilmeen, joka rauhoittaa, ilmeisesti. Ja mustavalkoisen, graafisen 60-luvun, Pinterest ehdotti samantyylisiä kuvia OP-taiteesta.
on haaste kuvata metroasemaa ja kauppakeskusta ilman (tunnistettavia) ihmisiä... Kerran olikohan se tämä kauppakeskus jota suljettiin ja vain leffateatteri oli auki, ja kajareista soi Joy Division, ja oli pimeää, eikä yhtään elävää solua tai sielua paikalla, hiljaista muuten, olenkohan jäänyt lukkojen taakse, vai nytkö se maailmanloppu tuli...  





© Satu Ylavaara Photography 2018


Ländimetro kännissä muuala sosialistisessa mediassani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.