lauantai 4. tammikuuta 2020

Suomen suviyön turkosit yöt, maailman paras musiikki ja rankkasade

Yksi asia minkä Suomen suviyöstä muistaa, on elokuun turkoosit illat ja sumu pellon yllä. Tässä Sipossa Cafe Sibbessä keikalla Stenfors heritage. Impivaaran kesäyön vaaleansiniset, kuninkaalliset yöt, maailman paras musiikki, sillä hetkellä ja muistoissa, ja rankkasade. Kesäyön uni, kesäyön unelma, muta hiljainen, rauhallinen, kuin nukku-Matin sininen jäätelö.... Utu, sumu, auer vaiko usva.... Missään nimessä ei auer, eikä utu vaan sumu eli usva... By © Satu Ylavaara Photography 2019:

oranssi ja harmaa taivas, miehen kasvoineen, enne kuin aurinko laski


© Satu Ylavaara Photography 2019


Oi veljeni missä lienet.... -tyyppisten stemmojen lisäksi kulkuriveljeni Jan soitti Cheap N Nastyn viisuja ja soololevyltään Jan Stenfors kiitettävästi @ Cafe Sibbe, Sibbo. Nasty Suicide sukuineen ilostutti sumuista, sipoolaista ehtoota 9.8.2019 Stenfors Heritage -meiningillä, suvun perinnöllä. Hanoi Rocks oli aikoinaan suurimpia kaikessa kategoriassa. Sittemmin Jan Stenforsin soololevy oli kauneinta. Myös Suicide Twins -kaksikon akustinen levy oli nannaa. Puhumattakaan Cheap n. Nastystä. Nassen veli Freba soitti Innerspacemenissä, jota myös kuultiin.

bändin jäsenet:

Jan Stenfors   kitara, laulu
Nisse Stenfors  basso, laulu
Frej Stenfors   rummut, laulu
Jonatan Stenfors  kitara
Jasmin Finn  laulu
Minna Kairisalo-Stenfors koskettimet, laulu. 

Infoa Nisseltä "Stenfors bändin musiikilliset juuret istuvat tukevasti 60- ja 70- luvun blues/rockissa, tyyliin CCR, Dr Feelgood jne. Sen jäsenet ovat vaikuttaneet lukuisissa kokoonpanoissa ( Hanoi Rocks, Cheap and Nasty, Innerspacemen, Zerwontz, Something more....) Voimakaana vaikuttajana toimii myös "perheen pää " jazz laulaja ja kitaristi Harry Stenfors"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.