perjantai 30. maaliskuuta 2018

Turku tour jatkuu: Aurajoella aurinko laskee ja ihmiset kävelevät vetten päällä

Aurajoen rannoilla, Erik Bryggmanin arkkitehtuuria ja vaikka mitä. Turku on nykyisin suosikkikaupunkini, jossa on helppoa mennä teatteriin, ja valokuvata monipuolisesti ja ilmaiseksi. Talvella pakkanen ja palelevat sormet hidastavat mutteivät estä kävelyä ja valokuvaamista - ainakaan kokonaan. By valokuvaaja Satu Ylävaara, Satu Ylavaara Photography 3.3.18:






Tässähän se aika kuluu, Godota odotellessa... Vielä en ole ehtinyt tätä nähdä. Tokko tämä niin avantgardistinen on kuin Simpsoneissa jossa Godota ei tarvinnut ootella. Odota!


Galleria joella ja voittaja Turun pihapiirissä 1996 :)

Erik Bryggman syntyi Turuus ja työskenteli Aurajoen rantamilla - näin kertoo Turun Sanomat. Tämä osoite on luultavasti Läntinen Rantakatu 21, Turku. 


Jäinen ränni, Läntinen Rantakatu 21, Turku



Tässä on vasemmalla luultavasti Olde Bank ( Bank, Pankki ) Aurakadulla, kaunis näkymä kieltämättä vaikken ole mikään kapitalisti... Komea graniittilinna valmistui v. 1907 kerrotaan The Old bankin sivulla. 


Vastapäinen  rakennus on huikea...




Mitä, viekö tämä bussi Valhallaan??



Michael Monroe ja valtavan kokoinen kyltti: Muutu sinäkin näkyväksi. Stop! Päätepysäkki syrjinnälle.

Hieno kamppis!



ja tiikerinä pohjalla: klassillista katutaidetta ;=)

Harrastan ekologisia ja / tai eettisiä kulttuurimatkoja. Kasvisruokaa syöden ja julkisia kulkuvälineitä ja omia jalkoja käyttäen.

Lopulta vain nautin, myös valokuvata uutta ja vanhaa Turkua, Aurajokea, lystikkäitä patsaita, tuulimyllyjä, juoksevia Paavo Nurmen patsaita, katutaidetta ja kermanvärisiä puutaloja.

 © Satu Ylävaara 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.