perjantai 4. kesäkuuta 2021

Lisää keväältä 2015 pääsiäisen aikaan, Lapin luontoa

Lisää keväältä 2015 pääsiäisen aikaan, Lapin luontoa. Kun koronan aikana ei ole päässyt kuvaamaan, niin tikulla silmään, ja aiempia kuvia. Miten suomi on muuttunut tässä viiden vuoden aikana.






oi Suomi
vahva niin kuin naisen väki...

pareidoliaa ja outoja otuksia koivun kyljessä, luonnon omaa grafiikkaa









puhelinlangat eivät enää laa laa




omakuva sulaavan lumen keskellä 25.04.2015
tyyni, sininen järvi
abstraktia menoa koskessa






lahjakello, auringon hurja voima, yöttömässä yössä, ite-taidetta tai paremminkin käsityötä
loputtomat kaleidoskoopit kevyessä kuvankäsittelyohjelmassa, muinoin. Kuvia käsiteltiin ennen pöytäkoneilla ja sitten kannettavilla, ohjelmat taisivat olla kylkiäisinä cd rompulla aina kun osti uuden kameran tms laitteen. Nykyään on niin paljon sovellukseja, äppejä puhelimilla. Olen opettanutkin fotaria, PhotoShoppia tuossa vuosituhannen vaihtessa. Silti olen avoin kaikille ohjelmille, jolla voi kuvia tallentaa, muokata, korjata mm punaiset villalangat, hiukset pois. Mutta kuvankäsittely ei ole tarkoitettu naisvihaan eikä häiriintyneisiin mallimaailman langanlaihojen ihanteisiin, tyttöihin, joita äijät kuvaavat ja fotoshoppaavat vieläkin laihemmiksi, hyi olkoon, ei. Ohjelmia voi käytää taiteeseen, ja iloon, tehdä persoonallisia postikortteja ja synttäriylläreitä. Tai kuten minä multimediataiteilijana: kaikkeen. 
tässä kaleidoskoopissa tai itseasissa fraktaaliteoksessaon tuo aurinko-kello, josta tuli jänniä pakanallisia tanssijoita kiertämässä kehää
tässä puunsilmä, paviaaninnäköinen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.